MUZIEKWEEKEND PESSE
VRIJDAG 25 EN ZATERDAG 26 MEI 2018
Tickets vrijdag Tickets zaterdag

Nieuws


Locatiewijziging Muziekweekend - Geen camping

Locatiewijziging Muziekweekend...

Helaas moet het Muziekweekend verhuizen van locatie. Jaren hebben wij aan de Pesserveldweg gezeten waar we door de jaren heen de voorzieningen goed op orde hadden. De defensie heeft laten weten dat er geen feesttent meer in de buurt van het munitiedepot mag staan. Het depot zit vlak bij. Dit jaar... (lees verder)

Manfred Mann's Earth Band maakt muziekweekend compleet

Manfred Mann's Earth Band maakt...

Manfred Mann’s Earth Band maakt Muziekweekend Pesse compleet Het programma voor het Muziekweekend Pesse is compleet. Voor zaterdag 26 mei is Manfred Mann’s Earth Band toegevoegd aan het al bestaande programma met UB40 en Racoon. Manfred Mann had veel succes in de jaren '60 en deed... (lees verder)

UB40 ft. Ali, Astro & Mickey naar Pesse

UB40 ft. Ali, Astro & Mickey...

UB40 naar Muziekweekend Pesse Een van de succesvolste reggae bands aller tijden komt op zaterdag 26 mei naar Pesse! UB40 verkocht meer dan 70 miljoen platen en had 5 nummer 1 hits in Nederland. UB40 ft Ali, Astro & Mickey verkoopt nog steeds overal ter wereld grote zalen en stadions uit! Met... (lees verder)

Racoon eerste band voor 26 mei

Racoon eerste band voor 26 mei

In 1996 besluiten Bart van der Weide en Dennis Huige te stoppen met hun hardcoregroep Vict’em en een nieuwe weg in te slaan. Racoon wordt geboren. De band maakt melodieuze popliedjes en scoort in 2005 een monsterhit met het nummer 'Love you more' gevolgd door ‘Liverpool Rain’... (lees verder)

Rowwen Heze maakt de vrijdag compleet

Rowwen Heze maakt de vrijdag...

De naam van 'Rowwen Hèze' is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, festivals en clubs. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades.... (lees verder)

Miss Montreal naar Pesse

Miss Montreal naar Pesse

Wanneer Miss Montreal op het podium staat is één ding zeker: er moet gedanst worden. De band met Sanne Hans als frontvrouw barst van de energie en kan leunen op een lange reeks hitsingles als ‘Just A Flirt’, ‘Hoe’ met Nielson, ‘Say Heaven Say Hell’... (lees verder)

KENSINGTON OPNIEUW NAAR PESSE

KENSINGTON OPNIEUW NAAR PESSE

De grootste rockband van Nederland op dit moment staat vrijdag 25 mei 2018 voor de derde keer in Pesse. (lees verder)