MUZIEKWEEKEND PESSE
VRIJDAG 19 EN ZATERDAG 20 MEI 2017
Bestel Tickets!

Nieuws


WAYLON MAAKT PROGRAMMA COMPLEET

WAYLON MAAKT PROGRAMMA COMPLEET

WAYLON Waylon is de artiestennaam van Willem Bijkerk, geboren in Apeldoorn op 20 april 1980. Op 18 jarige leeftijd kreeg hij midden in de nacht een telefoontje van zijn grote held Waylon Jennings, die hem uitnodigde naar Nashville te komen en met hem samen te werken. Helaas overleed de Amerikaanse... (lees verder)

Golden Earring maakt de zaterdag compleet

Golden Earring maakt de zaterdag...

Golden Earring 20 mei naar Pesse ‘Radar Love’, ‘Twilight Zone’, ‘When The Lady Smiles’ … de Nederlandse rockband Golden Earring heeft een aantal iconische songs op het palmares staan, én een carrière van ondertussen meer dan een halve eeuw om... (lees verder)

Dilana naar Pesse op 19 mei

Dilana naar Pesse op 19 mei

VRIJDAG 19 MEI: DILANA Als tiener verscheen al haar eerste single, met de groep Wozani haalde ze er zelfs de eerste plaats mee in de Zuid-Afrikaanse hitlijsten. Vervolgens besloot Dilana Smith in 1996 om de oversteek te maken naar Nederland. Met het groepje Caz blijft ze bezig met zingen en drie jaar... (lees verder)

Handsome Poets op zaterdag 20 mei

Handsome Poets op zaterdag 20...

Handsome Poets Van een handrem heeft Handsome Poets nooit gehoord. De band is altijd in beweging. Niet alleen vanwege de uiterst dansbare indiepop en de energieke live-shows maar ook omdat de groep sinds haar oprichting in 2008 geen seconde stil heeft gezeten. Hits als ‘Blinded’, ‘Dance... (lees verder)

ANOUK NAAR PESSE

ANOUK NAAR PESSE

Anouk komt op vrijdag 19 mei naar Pesse. Het verdere programma wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Anouk behoeft eigenlijk geen introductie meer; sinds 1997 bracht ze al negen studio albums uit die allemaal veel succes kenden. Ze scoorde tientallen hits en sleepte talloze awards en andere... (lees verder)

KENSINGTON WEER NAAR PESSE!

KENSINGTON WEER NAAR PESSE!

Kensington zal ook in 2017 op het Muziekweekend staan en wel op 20 mei. Meer info volgt z.s.m. (lees verder)

Routebeschrijving Muziekweekend

Routebeschrijving Muziekweekend

ROUTEBESCHRIJVING MUZIEKWEEKEND HALEN/BRENGEN, BUSSEN EN TAXI Volg de borden met de aangegeven route. Vanaf Groningen: Afslag 28 op de A28. Onderaan de afrit rechtsaf richting Ruinen (N375). Volg de borden. Vanaf Hoogeveen: Afslag 28 op de A28. Onderaan de afrit gaat u richting Ruinen.... (lees verder)