MUZIEKWEEKEND PESSE
VRIJDAG 28 EN ZATERDAG 29 MEI 2021
Tickets vrijdag Tickets zaterdag


Muziekweekend verplaatst naar 28 en 29 mei 2021

Muziekweekend verplaatst naar...

Het heeft even geduurd maar wij zijn achter de schermen druk bezig geweest (en nog) om het complete programma door te schuiven naar volgend jaar 28 en 29 mei. Dit lijkt voor alsnog te lukken. De gekochte kaarten blijven geldig voor volgend jaar. Het zijn zware tijden in de evenementenwereld. Er zijn... (lees verder)

Muziekweekend afgelast

Muziekweekend afgelast

Door de genomen maatregelen van de overheid in verband met het Coronavirus zijn wij genoodzaakt het Muziekweekend af te gelasten. Wij zijn enorm teleurgesteld maar hebben begrip voor de ernst van de situatie. We zijn op dit moment achter de schermen druk bezig om het programma te verzetten. Zodra... (lees verder)

24 JANUARI START VERKOOP

24 JANUARI START VERKOOP

Na een zeer succesvolle voorverkoopavond zal vrijdag 24 januari om 10.00 uur de lokale- en internetverkoop gaan beginnen. Bij de internetverkoop betaald u servicekosten. De link naar de internetverkoop via Ticketmaster ziet u bovenaan de pagina.   Lokale voorverkoopadressen: GreenPlanet... (lees verder)

Davina Michelle maakt vrijdag compleet

Davina Michelle maakt vrijdag...

Davina Michelle combineert pop en soul tot een smaakvolle mix. Haar doel is om herkenbare muziek te maken die mensen beïnvloedt en energie geeft. In 2017 plaatste Davina Michelle een cover van P!nk's 'What About Us' op Youtube. De onverwachte positieve reactie van dit popicoon zorgde... (lees verder)

Kensington maakt zaterdag compleet

Kensington maakt zaterdag compleet

Na de eerdere aankondigingen van Within Temptation, Navarone en The Crooked maakt Kensington het programma voor zaterdag 30 mei 2020 compleet. Sinds hun oprichting is Kensington uitgegroeid tot stadionband. Hun laatste album ‘Control’ was goed voor drie keer platina, met daarop singles... (lees verder)

Within Temptation opnieuw naar Pesse

Within Temptation opnieuw naar...

De legendarische leiders van de symfonische metal en met een carrière van ruim twee decennia komen op 30 mei weer naar Pesse, na een overweldigend optreden in 2016. Op 1 februari 2019 kwam het zevende studioalbum RESIST uit, dat een nieuwe wind (en een #1 positie in Duitsland) door de metal- en... (lees verder)

The Crooked 30 mei

The Crooked 30 mei

Winnaar van Vaartslag 2019: The Crooked! Deze vierkoppige Alternatieve rock band waarvan voor een groot deel de roots in Pesse liggen, brengt je een combinatie van stevige rock songs, die door de overliggende popelementen makkelijk blijven hangen. Je zult invloeden terug horen van onder andere... (lees verder)

Edwin Evers band 29 mei

Edwin Evers band 29 mei

Wat gebeurt er als de beste muzikanten van Nederland als vrienden samen muziek gaan maken? Dan krijg je de Edwin Evers Band. Ruim 17 jaar geleden vormden ze een band ter gelegenheid van de CD presentatie van het radioprogramma ‘Evers Staat Op’. Het grote succes smaakte naar heel veel meer... (lees verder)

Nielson 2e act 29 mei

Nielson 2e act 29 mei

NIELSON In 2012 maakte Nielson zijn carierre een vliegende start, werkt inmiddels samen met de mensen achter Beyoncé, Rihanna en Kygo, was de grote winnaar van de Edisons afgelopen jaar en is in oktober verkozen door de luisteraars van Radio 538 tot 'Members Favourite 2019' en pakte... (lees verder)

Navarone eerste act voor 30 mei

Navarone eerste act voor 30 mei

NAVARONE Als eerste band ter wereld deden ze mee aan The Voice en werden zelfs 2e. Deden 2 Ziggo Dome show's met Anouk, stonden in het voorprogramma van Bon Jovi in het Nijmeegse Goffertpark én ze zijn ook nog eens uitgeroepen tot Jack Daniels Future Legends: NAVARONE! (lees verder)

André Hazes met band naar Pesse

André Hazes met band naar Pesse

De eerste naam voor het Muziekweekend 2020 is bekend. De organisatie is zeer verheugd te kunnen melden dat André Hazes met zijn band naar Pesse komt. De stempel ‘zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen... (lees verder)