MUZIEKWEEKEND PESSE
VRIJDAG 24 EN ZATERDAG 25 MEI 2019
Tickets vrijdag Tickets zaterdag

Nieuws


Voorverkoop

Voorverkoop

Vanaf vandaag zijn de kaarten alleen nog verkrijgbaar bij: GreenPlanet in Pesse Of via ticketmaster. (lees verder)

Guus Meeuwis maakt programma compleet

Guus Meeuwis maakt programma...

Met een koffer vol bekroonde platen en een recordaantal stadionconcerten op zijn naam, is Guus Meeuwis een van de grootste artiesten van ons land. Zijn verhaal begint in 1994 als hij uit het niets op #1 in de hitlijsten opduikt met een liedje dat hij in eerste instantie voor zichzelf had willen houden.... (lees verder)

Ilse DeLange op 24 mei

Ilse DeLange op 24 mei

ILSE DELANGE – 24 MEI   Al sinds het verschijnen van haar debuutalbum World Of Hurt in 1998 is Ilse DeLange één van Neerlands meest gerespecteerde vrouwelijke artiesten. Na jaren van The Common Linnets, The Voice (Kids) of Holland en haar eigen festival Tuckerville... (lees verder)

Tricklebolt maakt de zaterdag compleet

Tricklebolt maakt de zaterdag...

TRICKLEBOLT – 25 MEI "Op het podium ontpoppen deze rustige jongens zich tot een 5-koppig monster dat z’n muzikale ziel en zaligheid uitbraakt in een heerlijke, vuige mix! Met hun eigen rocksongs, geïnspireerd door de 70’s, voert de jonge band je terug naar de hoogtijdagen... (lees verder)

Level 42 komt over uit Engeland

Level 42 komt over uit Engeland

LEVEL 42 - 25 mei In de jaren 80 scoorden ze grote hits als 'Lessons in Love', 'Hot Water', 'Love Games' en 'Running in the Family'. en in 2019 komen ze naar het Muziekweekend Pesse! En daar is de organisatie maar wat trots op! (lees verder)

Golden Earring opnieuw naar Pesse

Golden Earring opnieuw naar Pesse

GOLDEN EARRING - 25 mei In 2017 stonden ze ook al bij ons op het podium en in 2019 komen ze nóg een keer! Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig wordt... (lees verder)

Douwe Bob naar Pesse

Douwe Bob naar Pesse

DOUWE BOB - 24 mei Rusten is niks voor deze wandelende collectie tegenstellingen. Daarvoor is Douwe Bob teveel lefgozer, cocktailshaker, womanizer, bohemien, romanticus, melancholicus, feestbeest, dichter, rock-’n-roller, charmeur, nachtbraker, pokeraar, stijlicoon, stadsjongen en natuurmens…... (lees verder)

Vandenberg's Moonkings

Vandenberg's Moonkings

VANDENBERGS MOONKINGS - 25 mei De naam Vandenberg laat menig rockhart sneller kloppen. Adje Vandenberg is bekend als gitarist van Vandenberg (van de hit Burning Heart) en Whitesnake (van rockklassieker Here I Go Again). Sinds 2013 is hij terug met een nieuwe band: Vandenberg’s Moonkings, waarmee... (lees verder)

Uit je dak met de Dirty Daddies

Uit je dak met de Dirty Daddies

THE DIRTY DADDIES - 24 mei Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren.... (lees verder)

CCR by The Fortunate Sons

CCR by The Fortunate Sons

CCR BY THE FORTUNATE SONS - 25 mei Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising, I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival op haar naam heeft staan. Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs... (lees verder)